Välkommen hem till dig själv och din egen energi!

Längtar du efter att finna frid i dig själv, uppleva harmoni i livet? Känner du att du fastnat i gamla mönster, uppgivenhet eller maktlöshet? Har du tänkt samma tankar för många gånger?

Då finns det ett gyllene tillfälle att göra något annat. Ge dig själv en chans att släppa det som hindrar dig från att uppleva glädje och tillfredställelse. Att tro, lita på och älska dig själv kanske bara låter som ord, men du kan göra det till verklighet.

Under vår resa i livet tappar vi ofta bort viktiga delar av oss själva, både psykiskt och andligt. Vi har idag så många möjligheter att hämta tillbaka dessa borttappade och bortglömda delar av oss själva.

Mitt syfte är att möta dig där du befinner dig och med respekt och kärlek hjälpa dig finna nya sätt att möta utmaningarna i livet och upptäcka mer av den du är. Jag vill vara din följeslagare en stund under din resa i livet, dela med mig av min tro på livet och våra möjligheter att möta våra djupaste rädslor och bli friare.

De behandlingar och kurser som här erbjuds syftar till att ge en djupare upplevelse av din egen energi, ditt energifält och ge dig redskap att utveckla mer medkänsla med dig själv, med andra och allt levande.
I ljuset vi delar,

Alice

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Välkommen hem till dig själv och din egen energi!

  1. Mr WordPress skriver:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s