Energihealing

Vad är energihealing?

I energihealing arbetar jag tillsammans med dig för att skapa kontakt mellan energikroppen och din fysiska kropp. Syftet är att ladda upp energiflödet och att rensa bort blockeringar. Energihealing kan hjälpa dig att släppa gammalt psykiskt bagage, som hänger kvar i energikroppen och öka ditt välbefinnande. Healingen utgår ifrån din energikropp, men läker även din fysiska kropp och ditt psyke.

Efter en bröstcanceroperation 2007 blev jag erbjuden strålbehandling och hormonmedicin. Istället valde jag att gå en healing utbildning hos Tjitze de Jong, som är utbildad Barbara Brennan healer och lärare (se www.tjitzedejong.com). Tjitze blev min mentor och vägledare i healing utövningen. Jag fortsatte utbilda mig hos Tjitze år 2008-2012.

Vilken energi?

Du har säkert hört någon gång att energi, oavsett vilken form det är, aldrig dör. All information och intryck du tar emot samlas och bearbetas i din kropp, ditt psyke och i din energikropp. I fysiken vet man att all energi som inte får cirkulera bidrar till entropi, nedbrytning.När den energin kommer in i den kropp måste den kanaliseras på något sätt. Det betyder att varje obehaglig upplevelse du har kan komma att lagras någonstans, den platsen kan bli grunden till störning, olycka och sjukdom. Den första kroppen som påverkas är din energikropp – det är den jag arbetar med.

En behandlingshistoria:

En av mina klienter, som godkänt att jag delar detta, skrev till mig (2008):

Hej Alice! Tack för senast! Jag måste berätta för dig, att du har botat mig från ryggvärken. Jag har inte medicinerat för ryggsmärtor  sedan 19/3. Detta är unikt. Jag har varit tvungen att ta en tablett varje dag  under flera år nu, för att klara av dagen och som du vet har jag fått massage nästan varje vecka för min ryggvärk. TACK.. TACK…TACK. Jag ser fram emot nästa healing.  Kramar, Agneta

Hur hel kan man bli?

Det var lika fantastiskt för mig att se Agnetas förbättring. Tyvärr kan jag inte utlova dylika resultat. Men jag vet med säkerhet att vi alla har så mycket mer energi inom oss än vad vi för närvarande har tillgång till, precis på samma sätt som vetenskapsmännen vet att vi bara använder bråkdelen av vår intelligens.

Annons