Om mig

Mina andliga rötter finns på Findhorn – ett alternativt andligt samhälle i nordöstra Skottland – dit jag kom som 19-åring 1972 (nu vet du hur gammal jag är). Jag stannade där i 3 år och var med om att bygga upp flera verksamheter, som nu är självklara delar av samhället. Jag startade den första personalavdelningen, deltog i Findhorn´s första ledningsgrupp och hade ett nära samarbete med grundarna Peter och Eileen Caddy.

Åter i Sverige studerade jag psykologi och sedan psykoterapi. Under 80-talet arbetade jag med drömmar i grupp och individuellt. Höll föredrag och deltog i utbildningar. Under 90-talet gick mitt intresse från existensiell psykoterapi till buddhistisk psykologi och buddhism, som är grunden för mindfulness.Mitt yrkesliv började med barn och familjer på BUP. Efter många år som privatpraktiserande psykoterapeut valde jag en anställning i Vuxenpsykiatrin.

Under året 2005 tog mitt liv en ny vändning. Jag fick kontakt med shamanismen och den andliga längtan, som förde mig tillbaka till att bo på Findhorn igen. Meditation har funnits i mitt liv sedan jag var 16 år. Kontakten med andra världar hade jag redan som barn.

Genom min livsresa vet jag att det är möjligt att återfinna kontakten med ett inre ljus genom stillheten. Där är det möjligt att både hela sig själv och veta att det inte finns något att hela.

Annons